Festival OjosRojos
Sobre nosotros

Ojos Rojos es un pequeño-gran proyecto fotográfico nacido como revista digital gratuita (sigue estando disponible en la web), y convertido desde 2019 en festival.

Ojos Rojos es fotografía autoral de España e Iberoamérica. Nuestros intereses van desde lxs maestrxs a la fotografía emergente, desde lo clásico a lo contemporáneo, desde lo local a los puentes transoceánicos con América, enriqueciéndonos con la diversidad cultural, generacional o experimental, siempre haciendo prevalecer la calidad de los trabajos

Contacto
Dirección:
Calle Almedijar, 25 - 03730 JÁVEA
Teléfonos:
+034 630 461 831 / Mike Steel
+34 691 20 63 79 / Cristina
+034 965 349 476
E-mail:
festivalojosrojos@gmail.com
(c) Festival Ojos Rojos, 2022 - festivalojosrojos@gmail.com

XARRADA EDUARDO D’ACOSTA

ES | EN

¿QUÉ DEFINE UNA BUENA FOTOGRAFÍA?

Fer fotos no és difícil; no sol ser molt complicat una vegada que domines tècnicament la cambra. El veritablement complicat és saber quan una de les nostres fotos és bona.

Com decidir entre tantes imatges? Què fa que una fotografia destaque per damunt de les altres? per què dels milers de fotògrafs que hi ha en el món només uns privilegiats arriben als museus o fins i tot als llibres d'història de l'art ? Intentarem explicar les variables que fan que una fotografia siga bona i fins i tot magnífica. Veurem el que veritablement importa en fer o mirar fotografies per a distingir el que realment importa a l'hora de valorar una imatge.

Enllaços

Entrevista a Eduardo D'acosta- Fotokalea

DATA DE LA XARRADA

2 Octubre 2021

LLOC

Casa Cultura de Jávea

DIRECCIÓ:
Plaça de Baix, 6, 03730 Xàbia

HORARI:
18.00 h.