Festival OjosRojos
Sobre nosotros

Ojos Rojos es un proyecto fotográfico nacido como revista digital gratuita (sigue estando disponible en la web), y convertido desde 2019 en festival.

Ojos Rojos es fotografía autoral de España e Iberoamérica. Nuestros intereses van desde las fotógrafas y fotógrafos consolidados a la fotografía emergente, desde lo clásico a lo contemporáneo, desde lo local a los puentes transoceánicos con América, enriqueciéndonos con la diversidad cultural y generacional, pero siempre haciendo prevalecer la calidad de los trabajos

Contacto
Dirección:
Calle Almedijar, 25 - 03730 JÁVEA
Teléfonos:
+034 630 461 831 / Mike
+34 691 20 63 79 / Cristina
+34 691 20 63 79 / Mili
E-mail:
festivalojosrojos@gmail.com

PROYECTO 11

11 PROJECTES FOTOGRÀFICS D'AULA OJOS ROJOS

 

CARTEL-PROYECTO11-AULA-OJOS-ROJOS

Esta exposició és el resultat de diversos mesos de treball i investigació entorn de la fotografia. Este ha sigut un viatge de descobriment, exploració i experimentació. Des de l'Aula Ojos Rojos hem volgut fomentar un espai on evolucionar i revelar-nos a través de l'exercici de crear narratives visuals. S'ha creat un grup amb una passió compartida i la voluntat d'anar més enllà del convencional i explorar noves maneres de comunicar a través de la imatge. Cada obra representa una narrativa única, una visió personal, i una profunda autoreflexió.

La fotografia és un mitjà poderós que ens permet contar històries, expressar emocions i desafiar les nostres pròpies percepcions del món que ens envolta. En este procés, cadascun de nosaltres ha assumit la responsabilitat personal d'enfrontar el desafiament de crear un projecte fotogràfic que no sols avanç en termes tècnics, sinó que també revele la nostra singularitat com a artistes i éssers humans.

Cada artista ací ha aportat la seua singularitat, la seua perspectiva única i la seua veu personal a través de la fotografia. No hem imposat restriccions ni camins trillats, sinó que hem fomentat la llibertat creativa i l'experimentació. El resultat és una col·lecció d'obres que reflectixen l'amplitud i la profunditat de la creativitat individual.

No obstant això, al mateix temps, hem treballat en conjunt, respectant les opinions i visions dels altres. Esta no és simplement una exposició d'imatges independents de diversos autors i autores, sinó que cada projecte és un punt de vista únic, però junts, conformen una simfonia visual que celebra la riquesa de l'expressió artística.

La fotografia, en la seua essència, és una pulsió, un acte de llibertat i una expressió intuïtiva, però és amb la intenció de crear una història o expressar un pensament, on es requerix una dosi de reflexió, selecció i estructuració. En este punt, es fa necessari involucrar la raó i la visió conceptual.

Així que, en esta exposició, trobaràs l'equilibri entre la llibertat i la raó, la intuïció i la conceptualització. Cada imatge és un testimoniatge d'este procés dual en el món de la fotografia. Els convidem a explorar estes obres amb la consciència que darrere de cada fotografia hi ha una ment creativa en acció i un cor apassionat que busca comunicar a través de la imatge.

 

 

DATA D'INAUGURACIÓ

20 Octubre 2023 a les 19.30h

DATA DE CLAUSURA

19 Novembre 2023

LLOC
Casa del Cable

DIRECCIÓ:
Avda. Marina Española, 6 (Port de Xàbia)
HORARI:
Dimarts-Dissabte 10:30-13:30, 17:00-20:00
Diumenge 10:30-13:30
Dilluns Tancat