Festival OjosRojos
Sobre nosotros

Ojos Rojos es un proyecto fotográfico nacido como revista digital gratuita (sigue estando disponible en la web), y convertido desde 2019 en festival.

Ojos Rojos es fotografía autoral de España e Iberoamérica. Nuestros intereses van desde las fotógrafas y fotógrafos consolidados a la fotografía emergente, desde lo clásico a lo contemporáneo, desde lo local a los puentes transoceánicos con América, enriqueciéndonos con la diversidad cultural y generacional, pero siempre haciendo prevalecer la calidad de los trabajos

Contacto
Dirección:
Calle Almedijar, 25 - 03730 JÁVEA
Teléfonos:
+034 630 461 831 / Mike
+34 691 20 63 79 / Cristina
+34 691 20 63 79 / Mili
E-mail:
festivalojosrojos@gmail.com

TALLER NEUS SOLÀ

MIRADES DEL BARRI  

 

NOM DE LA DOCENT

Neus Solà

 

Descripció del taller:

Mirades del barri de x Dénia (12h)

Exemple: Rocafonda (Mataró) es va construir com a barri residencial per a allotjar població procedent tant de Mataró com de fora de Catalunya: andalusos, extremenys, murcians, castellans… En la seua majoria de classe obrera. Durant els anys noranta, va començar a acollir a immigrants procedents de Magreb i de l’Àfrica subsahariana, d’Amèrica Llatina, Orient i Europa de l’Est. Amb l’objectiu de recollir la diversitat de veus que defineixen al singular barri de Rocafonda, aquesta proposta presenta una mirada documental sobre aquest barri tan singular en format col·lectiu.

Abordarem el projecte de manera col·lectiva però treballant també de manera individual. Des de la conceptualització de la idea en l’obra final, aprendrem metodologies d’investigació, producció i creació fotogràfica mentre aprofundim en diferents formes de narrativa visual. El seguiment del projecte i la seua edició estarà tutoritzat per la professora amb la participació activa de la resta de companys.

Amb el material produït realitzarem un fanzine/o exposició/projecció col·lectiva.

 

neussola.es

@neus__sola

 

 

 

CASTELLANO

 

 

DATA DEL TALLER
1 y 2 Abril 2023 LLOC
Casa de La Paraula. Balearia Port
Dénia DIRECCIÓ:
Estación Marítima, S/N HORARI:
Sábado 09.30-14.30h.