Festival OjosRojos
Sobre nosotros

Ojos Rojos es un pequeño-gran proyecto fotográfico nacido como revista digital gratuita (sigue estando disponible en la web), y convertido desde 2019 en festival.

Ojos Rojos es fotografía autoral de España e Iberoamérica. Nuestros intereses van desde lxs maestrxs a la fotografía emergente, desde lo clásico a lo contemporáneo, desde lo local a los puentes transoceánicos con América, enriqueciéndonos con la diversidad cultural, generacional o experimental, siempre haciendo prevalecer la calidad de los trabajos

Contacto
Dirección:
Calle Almedijar, 25 - 03730 JÁVEA
Teléfonos:
+034 630 461 831 / Mike Steel
+34 691 20 63 79 / Cristina
+034 965 349 476
E-mail:
festivalojosrojos@gmail.com

MERCAT FOTOGRÀFIC

 

El festival Ojos Rojos de nou organitza un mercat fotogràfic on vendre, intercanviar i compartir fotografia. Es compta amb la presència de l'autor i és aquest mateix qui ven, exposa i explica la seua obra, sense intermediaris, la qual cosa suposa una excel·lent oportunitat d'interacció entre artistes i públic en general. A més hi haurà estands amb fotollibres i material fotogràfic de segona mà.

El mercat ambulant es farà en un lloc incomparable per a aquesta mena d'esdeveniments, amb gran afluència de públic com és el carrer Marqués de Campo, sens dubte un dels principals emblemes urbanístics de la ciutat de Dénia en el qual se centren la major part dels actes socials i festius. La data en què es realitzarà coincideix amb les festes de Pasqua , amb el que molt públic s'acostarà a la zona.

Per participar al mercat fotogràfic inscriu-te des del formulari.

 

 

 

 

Calle Marqués de Campo en Dénia

 

DATA DEL MERCAT
Dissabte 16 Abril 2022

LLOC
Calle Marqués de Campo
Dénia

HORARI:
Dissabte: Matí 10h a 14h