Festival OjosRojos
Sobre nosotros

Ojos Rojos es un proyecto fotográfico nacido como revista digital gratuita (sigue estando disponible en la web), y convertido desde 2019 en festival.

Ojos Rojos es fotografía autoral de España e Iberoamérica. Nuestros intereses van desde las fotógrafas y fotógrafos consolidados a la fotografía emergente, desde lo clásico a lo contemporáneo, desde lo local a los puentes transoceánicos con América, enriqueciéndonos con la diversidad cultural y generacional, pero siempre haciendo prevalecer la calidad de los trabajos

Contacto
Dirección:
Calle Almedijar, 25 - 03730 JÁVEA
Teléfonos:
+034 630 461 831 / Mike
+34 691 20 63 79 / Cristina
+34 691 20 63 79 / Mili
E-mail:
festivalojosrojos@gmail.com

MERCAT FOTOGRÀFIC

 

El festival Ojos Rojos de nou organitza un mercat fotogràfic intercanviar i compartir fotografia. Es compta amb la presència de l'autor i és aquest mateix qui exposa i explica la seua obra, sense intermediaris, la qual cosa suposa una excel·lent oportunitat d'interacció entre artistes i públic en general. A més hi haurà estands amb fotollibres i material fotogràfic de segona mà.

El mercat ambulant es farà en un lloc incomparable per a aquesta mena d'esdeveniments, amb gran afluència de públic com és la Plaça del Consell, sens dubte un dels principals emblemes urbanístics de la ciutat de Dénia en el qual se centren la major part dels actes socials i festius. La data en què es realitzarà coincideix amb les festes de Pasqua , amb el que molt públic s'acostarà a la zona.

Per participar al mercat fotogràfic inscriu-te des del formulari.

La localització del mercat ambulant enguany permet, unir-lo amb l'exposició de Cecilia Paredes, a més de poder comptar amb el grup musical  ECLEKTICS. Grup que a més de música, senten passió per la fotografia.

La nostra idea és tindre una oferta que faça que qualsevol pense que el millor pla aqueix diumenge, per a prendre l'aperitiu, gaudir de bona música i excel·lent fotografia siga acudir a la Plaça del Consell.

 

Plaça del Consell

 

 

DATA DEL MERCAT
Diumenge 9 Abril 2023

LLOC
Plaça del Consell
Dénia

HORARI:
Diumenge: Matí 10h a 14h