Festival OjosRojos
Sobre nosotros

Ojos Rojos es un proyecto fotográfico nacido como revista digital gratuita (sigue estando disponible en la web), y convertido desde 2019 en festival.

Ojos Rojos es fotografía autoral de España e Iberoamérica. Nuestros intereses van desde las fotógrafas y fotógrafos consolidados a la fotografía emergente, desde lo clásico a lo contemporáneo, desde lo local a los puentes transoceánicos con América, enriqueciéndonos con la diversidad cultural y generacional, pero siempre haciendo prevalecer la calidad de los trabajos

Contacto
Dirección:
Calle Almedijar, 25 - 03730 JÁVEA
Teléfonos:
+034 630 461 831 / Mike
+34 691 20 63 79 / Cristina
+34 691 20 63 79 / Mili
E-mail:
festivalojosrojos@gmail.com

JAVIER CAMPANO

156ALDEASA-  45.

 

Els grans protagonistes de la fotografia de Campano són la ciutat i els interiors urbans. Observador de detalls nimis o passatgers, ombres, reflexos, vells rètols de carrer, fragments de persones o edificis. Campano eludix la ciutat monumental o el dramatisme de les figures. L'artista cerca a les ciutats que fotografia, ambients i llocs la desaparició dels quals sembla imminent, o instants i atmosferes que només arriben a existir en la cambra, a vegades amb humor i sovint amb melancolia. Les seues fotografies presenten una successió de plans compostos a vegades geomètricament, en una construcció que sembla casual. En les seues imatges rares vegades apareixen figures completes, són freqüents les visions fragmentàries, les ombres o els reflexos de persones en finestres i espills. Les al·lusions humanes apareixen sovint a través de barrets, maniquins o objectes deixats descuradament en una habitació d'hotel, un dels seus llocs més fotografiats.

 

SOBRE L'AUTOR

Javier Campano (Madrid, 1950), és un fotògraf espanyol. Destaca la seua exposició retrospectiva Hotel Mediodía, Madrid en 2004 o Campano en color a la Sala Canal d'Isabel II, Madrid en 2017. La Comunitat de Madrid li va atorgar el Premi Cultura 2013 en la categoria de Fotografia.​ La seua obra es troba representada en col·leccions com a Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofia, Museu de Terol, Fundació Telefònica, Fundació La Caixa, Banc d'Espanya o Comunitat de Madrid.

 

 

DATA D'INAUGURACIÓ
22 Març 2024 a les 18.00h

FECHA DE CLAUSURA
28 Abril 2024

LLOC
Museu Soler Blasco

DIRECCIÓ:
Carrer Primicies, 1 - Jávea

HORARI
Dimarts a Divendres 10 a 13- 17 a 20 h.
Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 13 h.
Dilluns tancat