Festival OjosRojos
Sobre nosotros

Ojos Rojos es un proyecto fotográfico nacido como revista digital gratuita (sigue estando disponible en la web), y convertido desde 2019 en festival.

Ojos Rojos es fotografía autoral de España e Iberoamérica. Nuestros intereses van desde las fotógrafas y fotógrafos consolidados a la fotografía emergente, desde lo clásico a lo contemporáneo, desde lo local a los puentes transoceánicos con América, enriqueciéndonos con la diversidad cultural y generacional, pero siempre haciendo prevalecer la calidad de los trabajos

Contacto
Dirección:
Calle Almedijar, 25 - 03730 JÁVEA
Teléfonos:
+034 630 461 831 / Mike
+34 691 20 63 79 / Cristina
+34 691 20 63 79 / Mili
E-mail:
festivalojosrojos@gmail.com

ANNA DEVÍS & DANIEL RUEDA

HAPPYTECTURE

annaydaniel-festivalojosrojos

Una història única mereix ser contada en un lloc igualment únic. Afortunadament, el nostre planeta està replet de racons especials esperant ser descoberts, igual que històries ansioses per ser narrades.

Amb la seua mirada alegre i optimista, Anna i Daniel ens conviden a contemplar el nostre entorn des d’una perspectiva fresca, descobrint la bellesa que s’amaga en la quotidianitat dels llocs, els objectes i les històries que ens envolten, i que sovint passem per alt.

«Happytecture» presenta una xicoteta selecció d’imatges, capturades en diverses ubicacions reals i creades sense la intervenció de ferramentes digitals ni intel·ligència artificial, que constituïxen una autèntica carta d’amor visual cap a l’arquitectura, la fotografia i la creativitat.

 

SOBRE ELS AUTORS

Anna Devís & Daniel Rueda (1990)

Anna Devís i Daniel Rueda, tots dos nascuts en 1990, són arquitectes, fotògrafs i artistes visuals de reconeixement internacional. A més de ser ambaixadors de la prestigiosa marca de cambres Hasselblad, han sigut inclosos en la llista europea Forbes 30 Under 30 en la categoria d’Art i Cultura. Coneguts per la seua fotografia senzilla però rigorosa, així com per les seues instal·lacions fetes a mà, este duo creatiu ha aconseguit fusionar la seua passió per l’arquitectura amb l’art de contar històries, tot això impregnat d’una mirada optimista i alegre.

 

 

annandaniel.com

 

 

 

 

CASTELLANO DATA DE INAUGURACIÓ
18 Octubre 2024 a les 19 h. DATA DE CLAUSURA
18 Novembre 2024 LLOC
Instal.lació al carrer LUGAR:
Plaça del Consell
Dénia