Festival OjosRojos
Sobre nosotros

Ojos Rojos es un proyecto fotográfico nacido como revista digital gratuita (sigue estando disponible en la web), y convertido desde 2019 en festival.

Ojos Rojos es fotografía autoral de España e Iberoamérica. Nuestros intereses van desde las fotógrafas y fotógrafos consolidados a la fotografía emergente, desde lo clásico a lo contemporáneo, desde lo local a los puentes transoceánicos con América, enriqueciéndonos con la diversidad cultural y generacional, pero siempre haciendo prevalecer la calidad de los trabajos

Contacto
Dirección:
Calle Almedijar, 25 - 03730 JÁVEA
Teléfonos:
+034 630 461 831 / Mike
+34 691 20 63 79 / Cristina
+34 691 20 63 79 / Mili
E-mail:
festivalojosrojos@gmail.com

ACCIÓ FOTOGRÀFICA

MILIcianXs

RACONS DE LES COSES QUE ES VEUEN AMB ELS ULLS TANCATS

Acció # 1

Aquesta primera acció fotogràfica vol reivindicar el carrer com a lloc de trobada fotogràfica. Es compon d’una sèrie d’imatges que van apegades a murs, parets i aparadors de l’incomparable barri vell de Xàbia; cadascuna té una història “que es veu amb els ulls tancats” i alhora forma part d’un relat “circular” sense principi ni final creat per l’escriptor ANTONIO MAGÁN.

Et proposem un passeig per Xàbia en què descobriràs a poc a poc el relat de Magán a través de les imatges que componen el recorregut. Cadascuna anirà acompanyada del microrelat corresponent que podràs llegir al costat de la imatge i també en el pla interactiu de la nostra web o en el codi QR que acompanya la fotografia de cada miliciana o milicià.

.

 

 

Sobre el col·lectiu

El col·lectiu de fotògrafs MILIcianXs acció fotogràfica sorgeix de l’Aula Ojos Rojos de la mà de Mili Sánchez, sota el paraigua del FESTIVAL OJOS ROJOS, amb l’objectiu de traure la fotografia dels museus al carrer, on entropesse amb la gent i li transmeta un interés per veure’n més.

El col·lectiu té esperit de participació i hi està obert per a futures accions. En aquesta primera, hi participen:

 

ISABEL SAN RUPERTO * JUAN CARLOS JUAN * CONCHI GARCÍA * JOSÉ R. HERNÁNDEZ  MELERO * XUSA BOU * PATRICIA GIRÓN MOTA * JAUME BORONAT * VICENTE SOLER * CRISTINA SERRANO * MOON * EDGAR ESPINOSA * LUCAS JEVA RINALDI * MILI SÁNCHEZ

 

 

 

ACCIÓ # 1

Pegada de l'exposició

 

Data Dimarts 28 de març

Hora 18.30 h.

Lloc Casc vell  de Xàbia