Festival OjosRojos
Sobre nosotros

Ojos Rojos es un proyecto fotográfico nacido como revista digital gratuita (sigue estando disponible en la web), y convertido desde 2019 en festival.

Ojos Rojos es fotografía autoral de España e Iberoamérica. Nuestros intereses van desde las fotógrafas y fotógrafos consolidados a la fotografía emergente, desde lo clásico a lo contemporáneo, desde lo local a los puentes transoceánicos con América, enriqueciéndonos con la diversidad cultural y generacional, pero siempre haciendo prevalecer la calidad de los trabajos

Contacto
Dirección:
Calle Almedijar, 25 - 03730 JÁVEA
Teléfonos:
+034 630 461 831 / Mike
+34 691 20 63 79 / Cristina
+34 691 20 63 79 / Mili
E-mail:
festivalojosrojos@gmail.com

PROJECCIÓ DOCUMENTALS

PROJECCIÓ DE LA PEL·LÍCULA DOCUMENTAL D'RTVE SOBRE ISABEL MUÑOZ

Dissabte 25 Març a les 17.00 h.

CINEMA JAYAN Port de Xàbia

* Després de la projecció es podran fer preguntes a Isabel Muñoz.

 

Angalía Mzungu, que significa "mira al blanc" en swahili, és un documental experiencial que retrata el procés vital i creatiu que va viure durant el seu tercer viatge al Congo, Isabel Muñoz (dues vegades World Press Photo i medalla al Mèrit de les Belles arts). Acompanyem a la fotògrafa a Bukavu, ciutat frontera amb Ruanda, on l'existència de minerals com el coltan i l'or alimenta una guerra encoberta, finançada des de l'exterior, amb l'objectiu si es fes amb els preuats minerals. El treball d'Isabel Muñoz se centra en les dones i xiquetes que viuen un clima de violència i barbàrie.