Festival OjosRojos
Sobre nosotros

Ojos Rojos es un proyecto fotográfico nacido como revista digital gratuita (sigue estando disponible en la web), y convertido desde 2019 en festival.

Ojos Rojos es fotografía autoral de España e Iberoamérica. Nuestros intereses van desde las fotógrafas y fotógrafos consolidados a la fotografía emergente, desde lo clásico a lo contemporáneo, desde lo local a los puentes transoceánicos con América, enriqueciéndonos con la diversidad cultural y generacional, pero siempre haciendo prevalecer la calidad de los trabajos

Contacto
Dirección:
Calle Almedijar, 25 - 03730 JÁVEA
Teléfonos:
+034 630 461 831 / Mike
+34 691 20 63 79 / Cristina
+34 691 20 63 79 / Mili
E-mail:
festivalojosrojos@gmail.com

XARRADA ROCIO BUENO

FIL. Construir a través de el àlbum familiar.

ROCIO-BUENO3 FESTIVALOJOSROJOS copia

És la fotografia de l'àlbum familiar només una manera de recordar i perpetuar un passat? o amb ella podem actualitzar-ho i reflexionar des del present per a construir un relat alternatiu?

Amb Fil tracte de reconstruir una part de la meua història, la que té a veure amb la maternitat i la relació mare i filla. Ho faig a través d'intervencions en la fotografia del meu propi àlbum familiar en diàleg amb imatges preses en els últims anys, en un intent de re significar el passat des del present.

De què està feta una mare?, Com entendre-la?, On buscar-la quan ja no està?, Com construïm la nostra mirada cap a ella? o Què significa ser bona mare?, són qüestions que em plantege en abordar aquest treball.

 

rociobueno.com

festivalojosrojos.com/rocio-bueno

DATA DE LA XARRADA
25 Març 2023

HORARI:
12.00 h.

LLOC
Museu Soler Blasco

DIRECCIÓ:
Carrer Primicies, 1 - Xàbia/Jávea