Festival OjosRojos
Sobre nosotros

Ojos Rojos es un pequeño-gran proyecto fotográfico nacido como revista digital gratuita (sigue estando disponible en la web), y convertido desde 2019 en festival.

Ojos Rojos es fotografía autoral de España e Iberoamérica. Nuestros intereses van desde lxs maestrxs a la fotografía emergente, desde lo clásico a lo contemporáneo, desde lo local a los puentes transoceánicos con América, enriqueciéndonos con la diversidad cultural, generacional o experimental, siempre haciendo prevalecer la calidad de los trabajos

Contacto
Dirección:
Calle Almedijar, 25 - 03730 JÁVEA
Teléfonos:
+034 630 461 831 / Mike Steel
+34 691 20 63 79 / Cristina
+034 965 349 476
E-mail:
festivalojosrojos@gmail.com
(c) Festival Ojos Rojos, 2022 - festivalojosrojos@gmail.com

XARRADA MILI SÁNCHEZ

ES | EN

NOTES SOBRE FOTOGRAFIA D'AUTOR

Des de la fotografia documental, fins a la de noces, tot treball fotogràfic és susceptible de ser tractat com a fotografia autoral, però què la defineix realment?. En aquesta xarrada es tractarà de posar sobre la taula qüestions com a què es diu "fotografia d'autor" i el que la diferència de "la fotografia artística".

La definició que dona Wikipedía és: La fotografia d'autor és el gènere en el qual no s'avalua ni la tècnica ni una fotografia en particular d'un fotògraf sinó la seua capacitat artística i narrativa per a desenvolupar un tema. Per això, no buscarà l'objectivitat sinó la seua pròpia mirada, amb un estil propi i subjectiu que intentarà portar a la reflexió a l'espectador.

DATA DE LA XARRADA

18 Setembre 2021

LLOC

Casa Cultura de Dénia

DIRECCIÓ:
Plaça Jaume I, Dénia

HORARI:
18 h.