Festival OjosRojos
Sobre nosotros

Ojos Rojos es un pequeño-gran proyecto fotográfico nacido como revista digital gratuita (sigue estando disponible en la web), y convertido desde 2019 en festival.

Ojos Rojos es fotografía autoral de España e Iberoamérica. Nuestros intereses van desde lxs maestrxs a la fotografía emergente, desde lo clásico a lo contemporáneo, desde lo local a los puentes transoceánicos con América, enriqueciéndonos con la diversidad cultural, generacional o experimental, siempre haciendo prevalecer la calidad de los trabajos

Contacto
Dirección:
Calle Almedijar, 25 - 03730 JÁVEA
Teléfonos:
+034 630 461 831 / Mike Steel
+34 691 20 63 79 / Cristina
+034 965 349 476
E-mail:
festivalojosrojos@gmail.com

XARRADA LUIS POIROT

UN RETRAT

Luis Poirot4

És el títol de l'exposició (i la d'aquesta xarrada), i sembla una ironia que per a arribar aquesta vintena de fotos es prengueren més de set mil imatges des de 1998 al present, més de vint i quatre anys de cerca obsessiva del que oculta i revela un rostre, com canvia en el temps la meua mirada. Fracassos i miracles a vegades que pretenen el que ningú a pogut respondre Què és un retrat? Una sola imatge no pot donar compte de la nostra complexitat i de les múltiples caretes després de les quals ens amaguem.

Furgue com un arqueòleg, netejant el que oculta el tresor ocult per segles i que ací és només un centelleig en els ulls, aqueix fugaç instant de veritat que comença a sortir o un gest que s'escapa de control.

 

festivalojosrojos.com/luis-poirot

 

 

 

DATA DE LA XARRADA
26 Març 2022

LLOC
Museu Soler Blasco

DIRECCIÓ:
Carrer Primicies 1, Xàbia (entrada pel carrer major)

HORARI:
19.00 h.