Festival OjosRojos
Sobre nosotros

Ojos Rojos es un pequeño-gran proyecto fotográfico nacido como revista digital gratuita (sigue estando disponible en la web), y convertido desde 2019 en festival.

Ojos Rojos es fotografía autoral de España e Iberoamérica. Nuestros intereses van desde lxs maestrxs a la fotografía emergente, desde lo clásico a lo contemporáneo, desde lo local a los puentes transoceánicos con América, enriqueciéndonos con la diversidad cultural, generacional o experimental, siempre haciendo prevalecer la calidad de los trabajos

Contacto
Dirección:
Calle Almedijar, 25 - 03730 JÁVEA
Teléfonos:
+034 630 461 831 / Mike Steel
+34 691 20 63 79 / Cristina
+034 965 349 476
E-mail:
festivalojosrojos@gmail.com

XARRADA JULIAN BARÓN

IMATGES UNIDES. XARXES, TÈCNIQUES MIXTES I PUBLICACIONS COL·LABORATIVES

 

2075_Civil_Press_THE CAGE_Kathmandu_Nepal_2018-1

En l'última dècada Julián Barón desenvolupat un cos de treball visual que reacciona a un agitat context sociopolític, i que conflueix en diverses línies d'acció que connecten els assajos des de diferents mitjans i suports com a fotografia, vídeo, collage sonor, instal·lacions o llibres, amb la docència i coordinació de projectes de caràcter pedagògic. En aquesta xarrada compartirà les metodologies que vertebren alguns dels projectes en els quals ha participat i que estan vinculats a l'educació, la fotografia i els processos d'edició col·lectiva.

Julián Barón (Castelló de la Plana, Espanya, 1978). Fotògraf, docent i impulsor de projectes que usen la imatge com a eina social de pensament. En l'abordatge dels seus projectes una voluntat permanent és plantejar perspectives capaces de contribuir a afeblir la rígida imaginació col·lectiva i a qüestionar els discursos oficials que construeixen la memòria, la història i la identitat mitjançant la imatge. En els últims anys ha participat en la creació i coordinació de projectes, tallers o laboratoris d'idees com Horizon, imagenred.org, Contrataller, THE CAGE, Carpetas, Ser libro, etc.

 

Web: julianbaron.es

Instagram: @julianbaronestudio

 

DATA DE LA XARRADA
18 Març 2022

HORARI:
17.00 h.

LLOC
Casa Cultura de Dénia

DIRECCIÓ:
Plaça Jaume I, Dénia