Festival OjosRojos
Sobre nosotros

Ojos Rojos es un proyecto fotográfico nacido como revista digital gratuita (sigue estando disponible en la web), y convertido desde 2019 en festival.

Ojos Rojos es fotografía autoral de España e Iberoamérica. Nuestros intereses van desde las fotógrafas y fotógrafos consolidados a la fotografía emergente, desde lo clásico a lo contemporáneo, desde lo local a los puentes transoceánicos con América, enriqueciéndonos con la diversidad cultural y generacional, pero siempre haciendo prevalecer la calidad de los trabajos

Contacto
Dirección:
Calle Almedijar, 25 - 03730 JÁVEA
Teléfonos:
+034 630 461 831 / Mike
+34 691 20 63 79 / Cristina
+34 691 20 63 79 / Mili
E-mail:
festivalojosrojos@gmail.com

ROCIO BUENO

FIL

ROCIO-BUENO FESTIVALOJOSROJOS

Cerca i reflexió personal entorn de la figura de la mare, la relació mare - filla i la construcció de la maternitat També és un qüestionament sobre el model heretat, ser una “bona mare”. Com a teló de fons parla de la memòria, de la seua fragilitat i el seu caràcter fragmentari, i planteja un qüestionament sobre la fotografia com a crossa de la memòria, una superfície també fràgil en la qual veiem petjades, però després de la qual, batega un altre espai més lligat a emocions.

 

 

SOBRE L'AUTORA

Rocío Bueno

Creadora visual. Use la fotografia com a eina de comunicació per a establir diàlegs oberts. Em fascina la naturalesa, oberta i polisèmica de la imatge i concebo la fotografia com un sistema de relació amb els altres. M'interessa la hibridació i expandir la fotografia, posant-la en relació amb altres arts visuals. Aborde temes relacionats amb els meus processos de gènere com a dona: maternitat, pors, fúria latent, vincles, herència i memòria.

 

rociobueno.com

Taller Rocio Bueno

 

 

DATA D'INAUGURACIÓ
24 Març 2023 a les 18.00h

DATA DE CLAUSURA
23 Abril 2023

LLOC
Museu Soler Blasco

DIRECCIÓ:
Carrer Primicies, 1 - Xàbia

HORARI:
Dimarts a Divendres 10 a 13- 17 a 20 h.
Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 13 h.
Dilluns tancat