5 agosto, 2020

PEP APARISI

ES  |  EN

BAI WEN

pep-aparisi-festival-ojosrojos

BAI WEN conté fotografies de Pep Aparisi en petit format, deliberadament envellides, les quals intenten evocar records feliços i d’altres retrobats en el silenci de les seues passejades habituals.

Retraten objectes petits que busquen individualitzar les impressions fotogràfiques com a objectes, per tal que l’espectador no només puga veure’ls i observar-los, sinó també pensar i reflexionar sobre les seues imatges.

Pep Aparisi fa servir la fotografia per capturar representacions que evoquen records, i experimenta amb diferents superfícies d’impressió, tenyeix, estripa les diferents tècniques i les combina per mostrar-nos que cada impressió és part d’una realitat més extensa.

Els temes que ens proposa inclouen natures, objectes, animals, paisatges terrestres o marins, i animen els espectadors a rescatar els seus propis records i les seues pròpies emocions davant de simples i suggeridors requadres individuals. Aquestes fotografies, que hi caben en el palmell de la mà o a la butxaca de la jaqueta, són principalment objectes que podem tocar i manipular. A Pep, li agrada la idea que les seues imatges donen la impressió de ser fotografies anònimes trobades en un mercat o una botiga de coses antigues, que tinguen l’encant i el misteri que fusiona el passat i el present, la realitat i la memòria.

Quan veieu l’exposició, també podreu recrear la vostra mirada amb dos llibres d’artista i deu carpetes editades per l'ocasió.

L'exposició consta de 52 fotografies de diferents mides en marcs de fusta pintada en negre i quatre collage en marcs d'alumini negre, tot això protegit amb vidre mat.

Rafa Gomar

DATA D'INAUGURACIÓ

18 Setembre 2020

DATA DE CLAUSURA

24 Octubre 2020

LLOC

Galería Isabel Bilbao

DIRECCIÓ:
Av. d'Ausiàs March, 9
HORARIO: 
Matins:Dilluns-Dissabte 10.00–13.30, 17.00–20.30
Vesprades: NOMÉS Dilluns, Dimecres i Divendres 17.00–20.30 h.
Diumenge tancat