6 agosto, 2020

MARÍA MOLDES

ES  |  EN

BLOOP

maria moldes BLOOP festival ojos rojos

“Utilitze la fotografia com a mitjà d'expressió per a mostrar el meu punt de vista sobre la societat en la qual m'ha tocat viure, o en moltes ocasions, com m'agradaria veure-la. Una època des del meu punt de vista clarament en decadència i mancada de qualsevol atractiu estètic. La meua falta d'esperança en què el món millore a curt termini m'espenta a utilitzar la meua imaginació, com a fugida. Part sempre d'escenes quotidianes reals que porte al meu terreny, creant un món paral·lel de ficció en el qual el centre és el surreal, la ironia i la melancolia. Per a això experiment amb la fotografia i el vídeo. No em preocupa l'amb què els faig, sinó el resultat que aconseguisc. Estic oberta a fer fotos amb qualsevol artefacte que caiga a les meues mans, en molts casos el mòbil, amb el qual a més compartisc la meua visió a temps real amb la resta del món."

 

 

festivalojosrojos.com/taller-como-encontrar-tu-lenguaje-propio-en-fotografia/

mariamoldes.com

instagram @mariamoldes

revistaojosrojos.com/maria-moldes/

DATA D'INAUGURACIÓ

18 Setembre 2020

DATA DE CLAUSURA

24 Octubre 2020

LLOC
Instal·lació al carrer

DIRECCIÓ:
Carrer Marqués de Campo
Dénia