28 julio, 2020

LUCÍA MORATE

ES  |  EN

PANTA REI

“L'única cosa permanent és el canvi” (Heràclit)

Fotografies realitzades sobre el cos humà, un paisatge en contínua transformació. Imatges del físic, la pell i el carnal, combinades amb escenes de la naturalesa on al seu torn també flueix el canvi.

En el vincle i la relació de l'espècie humana amb el seu entorn natural, observe com les pautes de comportament i les conseqüències de cada acció semblen basar-se en regles o ritmes similars als cicles naturals, on tot està connectat en una constant renovació i mutació de la matèria i l'energia. Aquest projecte naix d'aqueixa necessitat d'indagar sobre la transitorietat de la nostra identitat.
M'interessa el cos com a entitat fràgil, íntima i sensorial, com a mapa i territori en el qual transiten i muten les emocions. La petjada del canvi, la renovació.

Reflexione sobre el trencadís, el impermanent i inestable de les nostres vides. Observe la debili- doneu de creences, idees i sentiments que es modifiquen amb el pas del temps, i em sorprén la mal·leabilitat de l'ésser humà i la seua assimilació de tota experiència.

Panta Rei és un exercici que ausculta l'ésser físic com si tractara de descobrir el que s'amaga sota la pell, entrellucant les formes en les quals l'invisible es manifesta. El mapa dels nostres processos vitals es revela en la matèria inerta i també en l'orgànica.

En aquest treball autobiogràfic m'enfronte a la meua vulnerabilitat. El meu paisatge emocional canvia. Qui vaig ser? qui soc? qui vull ser?


Enllaços

Lucía Morate

Raïm

DATA D'INAUGURACIÓ

17 Setembre 2021 a les 20h

DATA DE CLAUSURA

17 Octubre 2021

LLOC
Ca Lambert

DIRECCIÓ:
Carrer Major, 40
Xàbia
HORARI:
Dimarts-divendres 10:00–13:00, 18:00–21:00
Dissabte 10:00–13:00
Diumenge 10:00–13:00 

Dilluns Tancat