Festival OjosRojos
Sobre nosotros

Ojos Rojos es un proyecto fotográfico nacido como revista digital gratuita (sigue estando disponible en la web), y convertido desde 2019 en festival.

Ojos Rojos es fotografía autoral de España e Iberoamérica. Nuestros intereses van desde las fotógrafas y fotógrafos consolidados a la fotografía emergente, desde lo clásico a lo contemporáneo, desde lo local a los puentes transoceánicos con América, enriqueciéndonos con la diversidad cultural y generacional, pero siempre haciendo prevalecer la calidad de los trabajos

Contacto
Dirección:
Calle Almedijar, 25 - 03730 JÁVEA
Teléfonos:
+034 630 461 831 / Mike
+34 691 20 63 79 / Cristina
+34 691 20 63 79 / Mili
E-mail:
festivalojosrojos@gmail.com

CECILIA PAREDES

SOMNIS FUGITIUS

CECILIA PAREDES-FESTIVALOJOSROJOS

L'artista peruana Cecilia Paredes es mimetitza mitjançant la pintura corporal amb fons estampats per a plantejar reflexions entorn de qüestions universals com el poder del femení, la memòria o la relació de l'ésser humà amb la naturalesa. La fotoperformance serveix de vehicle per a representar la invisibilitat de les dones en els confins de la llar, la seua relació amb la cultura i el mitjà que l'envolta.

 

SOBRE L'AUTORA

Cecilia Paredes (Lima, 1950)

És una artista multimèdia per a qui la fotoperformance constitueix un component bàsic dels seus projectes. La seua obra es basa en gran manera en la seua pròpia realitat i en com percep el món que l'envolta, l'entorn i els nombrosos materials que es troben en ell. La seua relació profundament sentida amb la naturalesa és evident en totes les seues obres.

 

 

 

blancaberlingaleria.com

 

 

 

 

DATA D'INAUGURACIÓ

7 Abril 2023 a les 18 h.

 

DATA DE CLAUSURA

12 Maig 2023

LLOC
Instal·lació al carrer

DIRECCIÓ:
Plaza del Consell
Dénia